Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
salt og peber
1 spsk olie
75 g peberflødeost
Forårsgrønt
4 gulerødder
2 squash
2½ dl grøntsagsbouillon
4 soltørrede tomater
1 spsk vineddike
Tilbehør
800 g kartofler
Sådan gør du
Forårsgrønt
Skær gulerødder og squash i skrå skiver. Varm bouillon op i
en gryde, tilsæt gulerødder, og lad dem småkoge 2 - 3 minutter under låg. Kom
squash, tørrede tomater i små tern og vineddike i gryden, og kog grøntsagerne
ca. 5 min. under låg til de er næsten møre, men stadig lidt sprøde. Hæld væden
fra grøntsagerne.
Skinkeschnitzler
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem 1½-2 minutter på hver side. Skær osten i skiver, og fordel dem på schnitzlerne
Tips
- I stedet for skinkeschnitzler kan bruges medaljoner af svinefilet eller svinekoteletter.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
protein 34%
Kulhydrat 45%
Fedt 22%
1770 kJ - 420 Kcal