Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat

Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat

Af Pernille Bækgaard | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

2 personer

2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g 
2 tsk olie
Salt og peber
2 tynde skriver serrano eller parmaskinke
15-20 g parmesanost

Svampesalat
200 g svampe
Blandet salat, fx frisée og feldsalat

Dressing
1 spsk balsamico eddike
3 spsk olivenolie

Tilbehør

200 g flutes

 

Sådan gør du

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med saltog peber.

Varm olien på panden ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. 

Kom en skive skinke og tynde skiver parmesanost på lige før servering.

Rist de skiveskåret svampe på panden i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Kom svampene i en skål og vend dem med salaten. Hæld dressingen over og server straks.

Tips

  • Hvis ikke kødet duppes tørt med køkkenrulle, vil det koge på panden i stedet for at stege.
  • Det er meget vigtigt at stegetiden på skinkeschnitzlerne overholdes nøje, hvis man vil være sikker på et velsmagende og saftigt resultat.
  • Andre typer spegeskinke kan også bruges

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 33%
Kulhydrat 41%
Fedt 26%
2290 kJ - 545 kcal