Skinkemignon Tonnato

Skinkemignon Tonnato

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Forretter, Frokost, Hovedretter, Buffet | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Skinkemignon Tonnato

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

6 personer

2 skinkemignoner, a ca. 350 g
1 spsk olivenolie eller smør
salt og peber

Tonnato
1 ds tun i vand
ca. 1 dl ymer
3 spsk kapers
evt. nogle dråber tabasco

Pynt
Citronskiver og persille

Tilbehør

Ca. 400 g brød og evt. en salat med fx rødbeder

 

Sådan gør du

Dup skinkemignonerne med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt. Hæld 1 dl vande ved. Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader.
Stil det i køleskabet, til det skal anrettes.

Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.

Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad. Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille.

Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 38%
Kulhydrat 37%
Fedt 25%
2405 kJ - 575 kcal