Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
1 skinkemignon, ca. 350 g
salt og peber
10 g smør
Purløgssauce
1 dl bouillon
1 stort bundt purløg
½ dl fløde 9%
1 tsk saucejævner
½ tsk tørret basilikum
høvlet peberrod
Tilbehør
500 g kartofler
2 gulerødder
100 g bønner
Sådan gør du
Skær mignonen i 3 cm tykke skiver. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Brun kødet 1 minut på hver side, læg det på en tallerken.
Klip purløget fint. Kom bouillon, fløde og saucejævner på panden.
Læg kødet i saucen og lad det småkoge 4-5 minutter på
hver side. Tilsæt purløg og basilikum og krydr med lidt salt og peber.
Pynt med lidt høvlet peberrod.
Tips
- I stedet for skinkemignon i skiver kan bruges medaljoner af svinefilet. Stegetiden er da i alt 6 minutter inkl. bruning.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 32%
Kulhydrat 43%
Fedt 25%
2245 kJ - 535 kcal