Tilberedningstid
Ca. 1 time
Det skal du bruge
2 personer
250 skinkestrimler eller wokstrimler af
skinkeinderlår, ½ x ½ x ca. 8 cm
1 fed hvidløg
½ dl tomatpuré
½ tsk salt
¼ tsk paprika
lidt
peber
1 løg
150 g champignon
10 g smør
½ dl fløde
9%
150 g grønne tagliatelle
Sådan gør du
Sådan skal du gøre:
- Dup kødet tørt med køkkenrulle.
- Pil hvidløget og skær det i små tern.
- Kom tomatpuré, salt, paprika, peber og hvidløg i en stor skål. Rør det sammen
- Kom kødet i skålen. Bland.
- Løg film over skålen. Sæt den i køleskabet i ca. 10 minutter.
- Pil løget og skær det i små tern.
- Rens og skyl champignonerne. Skær dem i skiver.
- Kom smørret i en gryde. Smelt det ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrun.
- Kom løg og champignon i gryden og svits.
- Kom kødet og marinaden i gryden. Lad det stege i 10 minutter.
- Hæld fløde i gryden og kog i 5 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Tagliatelle
- Koges efter anvisning på emballagen.
- Hæld vandet fra tagliatellen.
Tips
- Skinkestrimler kan skæres af skinkeschnitzler.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 31%
Kulhydrat 51%
Fedt 18%
2250 kJ - 535 kcal