Tilberedningstid
Ca. 1 time
Det skal du bruge
2 personer
250 minutstrimler af inderlår af skinke fra gris, ½ x ½ x ca. 8 cm
1 fed hvidløg
½ dl tomatpuré
½ tsk salt
¼ tsk paprika
Peber
1 løg
150 g champignon
10 g smør
½ dl fløde, 9%
150 g grønne tagliatelle
Sådan gør du
- Dup kødet tørt med køkkenrulle.
- Pil hvidløget og skær det i små tern.
- Kom tomatpuré, salt, paprika, peber og hvidløg i en stor skål. Rør det sammen
- Kom kødet i skålen. Bland.
- Løg film over skålen. Sæt den i køleskabet i ca. 10 minutter.
- Pil løget og skær det i små tern.
- Rens og skyl champignonerne. Skær dem i skiver.
- Kom smørret i en gryde. Smelt det ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrun.
- Kom løg og champignon i gryden og svits.
- Kom kødet og marinaden i gryden. Lad det stege i 10 minutter.
- Hæld fløde i gryden og kog i 5 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Tagliatelle
- Koges efter anvisning på emballagen.
- Hæld vandet fra tagliatellen.
Tips
- Minutstrimler kan skæres af schnitzler af skinke fra gris.
Energifordeling
-