Tilberedningstid
Ca. 50 minutter
Det skal du bruge
4 personer
400 g knoldselleri
150 g kartofler
150 g gulerødder
100 g løg
1 liter grøntsags- eller hønsebouillon
3,4 dl minimælk
½ citron
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl selleri, kartofler og løg, og skær dem i tern.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler.
- Kartofler, løg og selleri koges i bouillonen i 30 minutter.
- Blend og tilsæt mælk. Tilsæt citronsaften og salt og peber.
- Gulerodsstrimler tilsættes og varmes kortvarigt.
- Tilsæt hakket persille, hvidløg og olie.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 16%
Kulhydrat 45%
Fedt 31%
Kostfibre 7%
Andet 1%
781 kJ – 187 kcal
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret