Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
1 person
1 schnitzel af inderlår fra gris a ca. 125 g, 1 cm tyk
Salt og peber
10 g smør eller 2 tsk olie
50 g kogte ærter
25 g kogte gulerødder
75 g kogte broccoli
150 g kogte kartofler
Sådan gør du
Dup schnitzlen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun hurtigt schnitzlen på begge sider. Skru ned til middel varme og steg den færdig, 1½-2 minutter på hver side.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen schnitzel af inderlår fra gris. Før hed det skinkeschnitzel.
Næringsindhold pr. person (ca. 434 g af retten):
Energi: 1738 kJ (415 kcal)
Protein: 35 g
Kulhydrat: 37 g
Kostfibre: 8 g
Fedt: 13 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 400 kJ (96 kcal)
Protein: 8 g
Kulhydrat: 8 g
Kostfibre: 2 g
Fedt: 3 g