Schnitzel med grøntsager og kartofler

Velsmagende, sund opskrift til 1 person, som er hurtig og enkel at lave. Schnitzel fra gris i kombination med gulerødder, ærter, broccoli og kartofler.

Af voresmad.dk | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad, Slankeretter


Skinkeschnitzel med grøntsager og kartofler

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

1 person

1 schnitzel af inderlår fra gris a ca. 125 g, 1 cm tyk
Salt og peber
10 g smør eller 2 tsk olie
50 g kogte ærter
25 g kogte gulerødder
75 g kogte broccoli
150 g kogte kartofler

Sådan gør du

Dup schnitzlen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun hurtigt schnitzlen på begge sider. Skru ned til middel varme og steg den færdig, 1½-2 minutter på hver side.

Energifordeling

Nu hedder udskæringen schnitzel af inderlår fra gris. Før hed det skinkeschnitzel.

 

Næringsindhold pr. person  (ca. 434 g af retten): 

Energi: 1738 kJ (415 kcal)

Protein: 35 g

Kulhydrat: 37 g

Kostfibre: 8 g

Fedt: 13 g

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 400 kJ (96 kcal)

Protein: 8 g

Kulhydrat: 8 g

Kostfibre: 2 g

Fedt: 3 g