Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
1 person
50 g hakket, kogt skinke
1/4 tsk sennep (kan udelades)
1 spsk yoghurt (10%)
40 g groftrevet svenbo ost (28% eller tilsvarende)
1 spsk karse
1 sprødt salatblad
1 sandwichbolle
Tilbehør
3-4 cherrytomater
Sådan gør du
Rør skinken med sennep, yoghurt, revet ost og karse. Læg salatbladet på den flækkede bolle, og smør skinkesalaten på. Læg sammen. Hvis du vil, kan du lægge salaten ved siden af.
Pak bollen, og læg tomaterne i en lille boks ved siden af.
Energifordeling
Nu hedder det skinke fra gris. Tidligere hed det skinke fra svin.
Næringsindhold pr. sandwichbolle med fyld (ca. 625 g af retten):
Energi: 1445 kJ (344 kcal)
protein: 27 g
kulhydrat: 31 g
kostfibre: 3 g
fedt: 12 g
Energiindhold pr. 100 g:
Energi: 638 kJ (152 kcal)
protein: 12 g
kulhydrat: 14 g
kostfibre: 1 g
fedt: 5 g