Sandwichbolle med kylling og bacon

Sandwichbolle med kylling og bacon

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Madpakker, Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 person

150 g kogt eller stegt kylling (eller kalkun - gerne en rest) 
25 g bacon (kan udelades) 
1 spsk mayonnaise 
2 spsk yoghurt (10%) 
1 tsk mild karry 
salt 
peber 
5 valnødder 
2 stængler blegselleri (eller agurk) 
1 sandwichbolle

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i tynde skiver.
Steg bacon på pande og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Bland mayonnaise med yoghurt, karry, salt og peber. Hak valnødder og selleri i meget små stykker og rør det sammen med mayonnaise/yoghurt-blandingen. Skær bollen igennem, læg salat på og fordel blandningen ovenpå. Læg kylling og bacon på og klap sammen.
Pakkes stramt i pvc-fri plastfilm.

Tips

  • Det er godt med lidt nødder (alle slags) i madpakken. Nødder bidrager med vigtige fedtsyrer og E-vitamin, der fungerer som antioxidanter. E-vitamin er ofte noget, vi ikke får tilstrækkeligt af i vores kost.

Energifordeling

Energiindhold pr. sandwichbolle med kylling og bacon 2764 kJ (663 kcal)
Protein 27%
Kulhydrat 26%
Fedt 46%

Energiindhold pr. sandwichbolle 786 kJ (189 kcal) 

Protein 11%
Kulhydrat 79%
Fedt 8%