Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
1 person
150 g kogt eller stegt kylling (eller kalkun - gerne en rest)
25 g bacon (kan udelades)
1 spsk mayonnaise
2 spsk yoghurt (10%)
1 tsk mild karry
salt
peber
5 valnødder
2 stængler blegselleri (eller agurk)
1 sandwichbolle
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i tynde skiver.
Steg bacon på pande og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Bland mayonnaise med yoghurt, karry, salt og peber. Hak valnødder og selleri i meget små stykker og rør det sammen med mayonnaise/yoghurt-blandingen. Skær bollen igennem, læg salat på og fordel blandningen ovenpå. Læg kylling og bacon på og klap sammen.
Pakkes stramt i pvc-fri plastfilm.
Tips
- Det er godt med lidt nødder (alle slags) i madpakken. Nødder bidrager med vigtige fedtsyrer og E-vitamin, der fungerer som antioxidanter. E-vitamin er ofte noget, vi ikke får tilstrækkeligt af i vores kost.
Energifordeling
Energiindhold pr. sandwichbolle med kylling og bacon 2764 kJ (663 kcal)
Protein 27%
Kulhydrat 26%
Fedt 46%
Energiindhold pr. sandwichbolle 786 kJ (189 kcal)
Protein 11%
Kulhydrat 79%
Fedt 8%