Salat med mango og wokstrimler af skinkeinderlår

Salat med mango og wokstrimler af skinkeinderlår

Af Bente Nissen Lundsgaard | Hele året | For nybegyndere, Frokost, Buffet | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad, Slankeretter


Salat med mango og wokstrimler af skinkeinderlår

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler, ½ x ½ x 8 cm
½ icebergsalat
1 mangofrugt
1 citron
4 spsk peanuts
1 spsk olie
2 spsk sojasauce

Tilbehør

200 g grovbrød

Sådan gør du

Salat

  1. Snit icebergsalaten i strimler.
  2. Skræl mangofrugten og skær den i passende stykker. Den har en stor aflang sten i midten.
  3. Bland salat og mango og vend 2 spsk citronsaft i.
  4. Drys peanuts over. Hak dem evt. groft

 Kødet

  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  2. Varm en stegepande op med ½ spsk olie. Læg halvdelen af kødet på panden og lad det blive brunt, før det vendes.
  3. Brun kødet på alle sider - i alt skal det stege ca. 1½ minut. Kom kødet på en tallerken. Brun resten af kødet som første portion.
  4. Når kødet er brunet hældes sojasauce ved og koger med 1 minut.
  5. Fordel kødet og sojasaucen oven på salaten.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person 
Protein 35%
Kulhydrat 36%
Fedt 29%
1700 kJ -  405 kcal