Det skal du bruge
Frokostret til 4 personer
4-8 tynde skiver af stegt eller kogt
Filet Royal eller svinekam
1 dåse tunfisk i olie
70 g mayonnaise
1 citron
½ spsk kapers
Salt og peber
Pynt
Kapers, tomat og
purløg
Tilbehør
Brød, 400 g
Ca. 15 minutter
Sådan gør du
Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.
Tips
- I stedet for Filet Royal og svinekam kan anvendes nakkefilet eller skinkemignon.
- I stedet for kapers kan anvendes hakkede oliven.
- Tun i vand kan bruges i stedet for tun i olie.