Det skal du bruge
4 personer
400 g rødspættefilet
1-2 dl fuldkornsmel
2 spsk smør
12 grønne asparges
100 - 200 g jomfruhummerhaler
4 skiver rugbrød
4 spsk god mayonnaise
Basilikum, dild og purløg
1 spsk olivenolie
1 citron
Salt og peber
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
- Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk salt og 1 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.
- Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
- Mariner halerne let med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
- Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.
- Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise og dampede asparges.
Opskrift og foto er udlånt af www.2gangeomugen.dk.
Tips
- Jomfruhummerhaler kan erstattes af rejer.