Det skal du bruge
4 personer
125 g små, grønne linser125 g daggammelt brød
2 tsk olie
250 g cherrytomater skåret i halve
75 g babyspinat
1 fintsnittet rødløg
2 tsk olivenolie
Salt og peber
75 g blå ost, mild gedeost eller feta
Tilbehør
200 g små stykker stegt kyllingeinderfilet.
-
Sådan gør du
Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem.Skær eller riv brødet i mindre, mundrette stykker, vend dem i olie og
rist dem gyldne og sprøde i ovnen eller på en pande.
Afkøl og bland dem med linser, cherrytomater, spinatblade og rødløg samt olivenolie, salt og peber.
Smuldr ost over og server. Opskrift og foto er udlånt af sæson.dk.
Tips
- Velegnet som frokostsalat – kan evt. tilsættes lidt kogt eller stegt kylling eller sprødstegt bacon.
- Se vores lækre salat med hindbær og flæskesvær