Det skal du bruge
2 personer
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, á ca. 125 gsalt og peber
250 g champignon
¼ knoldselleri, 200 g
1½ spsk olie
1-2 tsk tomatpuré
1 dl bouillon eller vand
1 tsk majsstivelse
¼ bundt persille
Tilbehør
120 g risCa. 45 minutter
Sådan gør du
Skær champignonerne i skiver. Skær sellerien i ½ cm tykke skiver. Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved god varme. Steg selleri i skiver møre ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Læg dem på et fad og hold dem varme. Gem panden til stegning af schnitzler.Kog risene.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad ½ spsk olie blive varm på panden ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side. Tag kødet op og læg det på selleristykkerne.
Rist champignonerne på panden og krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpuré og 1 dl bouillon rørt op med majsstivelse og kog saucen igennem et par minutter. Hæld saucen over kød og selleri. Drys med hakket persille.