Det skal du bruge
4 personer
500 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler, ½ x ½ x 8 cm½ icebergsalat
1 mangofrugt
1 citron
4 spsk peanuts
1 spsk olie
2 spsk sojasauce
Tilbehør
200 g grovbrød
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Salat
- Snit icebergsalaten i strimler.
- Skræl mangofrugten og skær den i passende stykker. Den har en stor aflang sten i midten.
- Bland salat og mango og vend 2 spsk citronsaft i.
- Drys peanuts over. Hak dem evt. groft
Kødet
- Dup kødet tørt med køkkenrulle.
- Varm en stegepande op med ½ spsk olie. Læg halvdelen af kødet på panden og lad det blive brunt, før det vendes.
- Brun kødet på alle sider - i alt skal det stege ca. 1½ minut. Kom kødet på en tallerken. Brun resten af kødet som første portion.
- Når kødet er brunet hældes sojasauce ved og koger med 1 minut.
- Fordel kødet og sojasaucen oven på salaten.