Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
4 personer
175 g rygeost (10 % - 40+)
1 dl fraiche 9 %
2 dl radiser (i små tern - ca. 125 g)
3 dl squash (i små tern - ca. 150 g)
3 spsk friskklippet purløg
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt:
purløg
Tilbehør
4 skiver rugbrød
100 g rensede radiser
4 humpler squash
4 halve bananer
50 g mandler
4 pakker små rosiner
Sådan gør du
Rør rygeosten blød med fraiche og vend radiser, squash og purløg i. Smag til med salt og peber.
Kom rygeostsalaten i box med låg, der slutter godt til. Pak rugbrødet i madpapir. Lad de halve bananer blive i skrællen, men pak dem i madpapir. Bananskrællen er sprøjtet og skal ikke ligge op af de andre madvarer, der skal spises rå. Pak det hele i madkasser.
Tips
- I stedet for radiser, squash og purløg i rygeostsalaten kan du bruge 2 dl ræddiker i små tern (ca. 125 g), 4 dl bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g) og 2 spsk finthakket rødløg. Pynt med karse.