Tilberedningstid
Ca. 15 minutter når frikadellerne er klar i køleskabet.
Det skal du bruge
2 personer
3 stegte frikadeller – se opskrift
2 grønne asparges
½-1 peberfrugt
1 forårsløg
2 rugbrødsboller, ca. 400 g
2-3 spsk satay sauce
Sådan gør du
Knæk rodenden af asparges, skyl dem og skær dem i skrå skiver. Skyl og fjern kerner og stilk af peberfrugt og skær i tern. Skyl og skær forårsløg i skrå skiver.
Lun boller og frikadeller. Skær boller og frikadellerne igennem.
Smør underbolle med satay sauce. Læg grøntsagerne på og derefter 3 halve frikadeller på hver bolle. Læg overbolle på og server.
Tips
- Du kan også selv lave satay sauce ved at røre kokosmælk med østerssauce, tomatpure, knust hvidløg og hakkede peanuts.
Energifordeling
Energifordeling og –indhold pr. person:
Protein 17%
Kulhydrat 64%
Fedt 19%
2555 kJ – 610 kcal