Rucolamarineret pastasalat

Rucolamarineret pastasalat

Af voresmad.dk | Hele året | Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Rucolamarineret pastasalat

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

2 auberginer
320 g pasta, fx konkylier, sommerfugle eller rør
100 g rucola
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
2 spsk olie
30 g parmesan
1 bdt forårsløg
4 tomater i både
Salt og peber

Sådan gør du

Bag auberginerne i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Kog og sigt pastaen, skyl den i koldt vand og lad den dryppe godt af.

Blend en pesto af rucola, hvidløg, olie, citronsaft og lidt vand og tilsæt friskrevet parmesan.

Flæk auberginerne på langs, skrab kødet ud med en ske og hak det groft.

Bland pesto, pasta og grøntsager og smag til med salt og peber.

Pynt med forårsløg i skiver.

Energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 13%
Kulhydrat 66%
Fedt 21%
1900 kJ – 450 kcal