Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4-500 g rødspættefileter, 8 stk.
8 skiver parmaskinke
50 g vesterhavsost
500 g squash
500 g svampe, markchampignon
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
300 g cherrytomater
Salt og peber
1 citron
¼ bundt bredbladet persille
Sådan gør du
- Vask squashen, rens svampene, og skær begge dele i grove stykker. Snit løget og hvidløget fint.
- Læg fiskefileterne på et skærebræt, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med parmaskinke og revet ost inden i.
- Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-7 minutter.
- Steg de snittede grøntsager på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 3-4 minutter.
- Vend cherrytomaterne deri og smag til med salt og peber.
- Anret rødspætterullerne på et fad sammen med grøntsagerne, og drys med grofthakket persille.
Tips
- Fileter af skærising, skrubbe eller ising kan anvendes i stedet for rødspættefileter.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 47%
Kulhydrat 7%
Fedt 46%
1105 kJ – 264 kcal