Rødspætte stegt med estragonsmør

Rødspætte stegt med estragonsmør

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag


Rødspætte stegt med estragonsmør

Tilberedningstid

Ca. 40 minutter

Det skal du bruge

4 personer

4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl hvedemel
50 g smør
¼ bundt estragon, hakket
800 g hokkaido græskar
¼ bundt persille
2 spsk olivenolie
Salt og peber

 

Sådan gør du

  1. Rens græskar for kerner og skær den ud i grove både med skallen på.
  2. Kom græskarbådene i en bradepande med bagepapir, vend dem med groft hakket persille, olie, salt og peber.
  3. Bag græskarbådene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter.
  4. Hak estragon groft, rør det sammen med smørret.
  5. Vend fiskene i mel og steg dem i estragonsmør på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side.
  6. Servér med de bagte græskar.

 

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 42%
Kulhydrat 3%
Fedt 55%
1421 kJ – 340 kcal