Rødkålsslaw

Rødkålsslaw

Af Vibeke Lehn | Efterår, Vinter | Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Rødkålsslaw

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

½ liter fintsnittet rødkål
1 udkernet æble i papirtynde skiver
1 groftreven rødbede, ca 125 g
1 gulerod i tændstikstykke strimler
Ca 1 dl syltet, hakket agurk eller cornichoner



Dressing:

½ dl græsk yoghurt naturel
½ dl mayonnaise
1 tsk grovkornet dijonsennep
Lidt appelsinsaft + evt reven appelsinskal
Salt og peber
1 bundt fintskåret purløg

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål.

Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten. Drys med purløg og server til stegt eller grillet kød eller som fyld i burger eller pitabrød.

Tips

  • Er også velegnet som frokostsalat til kødpålæg.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 11%
Kulhydrat 65%
Fedt 24%
1382 kJ - kcal 330