Rødbedesalat med pærer og blå ost

Rødbedesalat med pærer og blå ost

Af Vibeke Lehn | Efterår, Hele året, Vinter | Forretter, Frokost | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Rødbedesalat med pærer og blå ost

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

600 g kogte, afskallede rødbeder
2 aromatiske pærer
1 bakke babyleaves

Dressing:

2 spsk olivenolie
1-2 spsk æbleeddike
1 tsk akaciehonning
Salt og peber
100 g groftsmuldret blåskimmel – eller gedeost
25 g valnøddekerner

Tilbehør

Brød

Sådan gør du

Skær rødbederne i tern eller stave.

Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne.

Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten. Smuldr osten over og drys med nøddekerner.

Tips

Forret eller let frokostret

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 14%
Kulhydrat 56%
Fedt 30 %
2301 kJ - 550 kcal

6 om dagen logo