Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Suppe
1 l vand
2 hønsebouillonterninger
1 spsk sukker
1 spsk sojasauce
1 lille stykke frisk ingefær
400 g kylling inderfilet
250 g nudler
150 g optøede grønne ærter
50 g spinatblade
1 lime
Pynt
Lidt mynteblade
Sådan gør du
Kom vand, bouillonterninger, sukker og soja i en stor gryde.
Kog op.
Tilsæt 1 spsk revet ingefær og kyllingen. Skru ned til svag varme og lad det simre i 5 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Kom afdryppede nudler i 4 skåle.
Kom ærter og spinat på nudlerne.
Tag kyllingen op med en ske og fordel herpå og hæld til sidst den kogende suppe i skålene.
Smag til med lidt limesaft og pynt med mynteblade.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 26 %
Kulhydrat 60 %
Fedt 14 %
1830 kJ – 435 kcal