Rå rødbedesalat

Rå rødbedesalat

Af Louise Dandanell Ørsted | Vinter, Efterår | Hovedretter, Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Rå rødbedesalat

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g rødbeder
2 æbler, 250 g
½-1 dl appelsinjuice eller æblejuice
Salt og peber
1 spsk sesamfrø

Pynt
4-5 stilke persille

Sådan gør du

Stik kernehuset ud af æblerne, og skær dem i tynde, runde skiver.

Skræl rødbeder og skær dem i tynde skiver. Kom æbler og rødbeder i en serveringsskål.

Hæld juice over, krydr med salt og peber og vend salaten rundt.
Lad salaten trække.

Rist sesamfrø på en tør pande og hæld dem over salaten.

Skyl og tør persille og hak den groft. Pynt med hakket persille.

Tips


Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 77%
Kulhydrat 10%
Fedt 13%
460 kJ – 110 kcal