Rødbedesalat med pærer og blå ost

Rødbedesalat med pærer og blå ost

Af Vibeke Lehn

Det skal du bruge

4 personer

600 g kogte, afskallede rødbeder
2 aromatiske pærer
1 bakke babyleaves

Dressing:

2 spsk olivenolie
1-2 spsk æbleeddike
1 tsk akaciehonning
Salt og peber
100 g groftsmuldret blåskimmel – eller gedeost
25 g valnøddekerner

Tilbehør

Brød


Ca. 30 minutter


Sådan gør du

Skær rødbederne i tern eller stave.

Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne.

Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten. Smuldr osten over og drys med nøddekerner. Opskrift og foto er udlånt af sæson.dk.

Tips

Forret eller let frokostret


energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 14%
Kulhydrat 56%
Fedt 30 %
2301 kJ - 550 kcal

6 om dagen logo

Sund hverdagsmad