Ramen: Nudelsuppe med kylling - slankeret

Ramen: Nudelsuppe med kylling

Af Maria Melgaard

Det skal du bruge

4 personer

Suppe
1 l vand
2 hønsebouillonterninger
1 spsk sukker
1 spsk sojasauce

1 lille stykke frisk ingefær
400 g kylling inderfilet
250 g nudler
150 g optøede grønne ærter
50 g spinatblade
1 lime

Pynt
Lidt mynteblade

Ca. 15 minutter


Sådan gør du

Kom vand, bouillonterninger, sukker og soja i en stor gryde.
Kog op.
Tilsæt 1 spsk revet ingefær og kyllingen. Skru ned til svag varme og lad det simre i 5 minutter.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Lad dem dryppe af i en sigte.

Kom afdryppede nudler i 4 skåle.
Kom ærter og spinat på nudlerne.
Tag kyllingen op med en ske og fordel herpå og hæld til sidst den kogende suppe i skålene.
Smag til med lidt limesaft og pynt med mynteblade.


energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 26 %
Kulhydrat 60 %
Fedt 14 %
1830 kJ – 435 kcal
Slankeretter