Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
Kartoffelsalat
350 g kartofler
1½ dl creme fraiche 9%
1 tsk sennep
½ fed hvidløg
En håndfuld frisk spinat
120 g optøede ærter
40 g radise
Purløg
Salt og peber
Pitabrød med oksefyld
150 g hakket oksekød, lav fedt%
1 tsk olivenolie
1 løg
½ fed hvidløg
100 g spidskål
100 g peberfrugt
60 g optøede grønne bønner
4 fuldkornspitabrød
4 spsk creme fraiche, 9%
Salt og peber
Sådan gør du
Kartoffelsalat
- Skræl kartoflerne.
- Kog dem i letsaltet vand og lad dem derefter køle af.
- Lav imens marinaden til kartoffelsalaten: Blend creme fraiche, sennep, hvidløg og spinat og smag til med salt og peber.
- Skær radiserne i tynde skiver og de afkølede kartofler i mundrette stykker.
- Vend kartoflerne med radiser, ærter og marinade.
- Pynt med purløg.
Pitabrød
- Pil løg og hvidløg og hak det fint.
- Opvarm olien i en gryde.
- Kom kød, løg og hvidløg på panden og svits til kødet har skiftet farve.
- Rens og hak spidskål og peberfrugt.
- Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen.
- Bland kødet med hakket spidskål, peberfrugt og grønne bønner. Smag til med salt og peber.
- Fyld pitabrødene med blandingen og server med en spsk creme fraiche på hver.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 20%
Kulhydrat 55%
Fedt 25%
3462 kJ - 824 kcal