Pastasalat med sprød parmaskinke

Pastasalat med sprød parmaskinke

Af Vibeke Lehn | Hele året | Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad, Slankeretter


Pastasalat med sprød parmaskinke

Tilberedningstid

Ca. 40 minutter

Det skal du bruge

1 og 2 personer

Pastasalat til 1 person
4 skiver parmaskinke,
Skagenskinke® eller
2-3 skiver sprødstegt bacon

Pastasalat til 2 personer
150 g broccoli i buketter
2 små gulerødder, ca. 100 g
80 g pasta
2-4 soltørrede/semidried tomater
½ citron
1 fed hvidløg

Sådan gør du

Pastasalat
Skær broccolien i små buketter og gulerødderne i tynde stave.
Kog pastaen - de sidste 5 minutter af kogetiden koges broccoli og gulerodsstave med.
Afdryp pasta og grøntsager i en si.
Smag til med soltørrede tomater i strimler, 1-2 tsk groftrevet citronskal, finthakket hvidløg, salt og peber.

Læg parmaskinken på en varm pande og steg den sprød eller læg den på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225 grader, til den er sprød.

Tips

  • Skinke eller hamburgerryg kan serveres til salaten.

Energifordeling

Nu hedder det parmaskinke fra gris. Før hed det parmaskinke fra svin.

 


Næringsindhold pr. person (ca. 330 g af retten): 

Energi:  1267 kJ (302 kcal) 

protein: 20 g

kulhydrat: 38 g

kostfibre: 6 g

fedt: 7 g

 


Energiindhold pr. 100 g:

Energi: 390 kJ (93 kcal)

protein: 6 g

kulhydrat: 12 g

kostfibre: 2 g

fedt: 2 g