Tilberedningstid
Ca. 50 minutter
Det skal du bruge
2 personer
4 -5 kyllingeunderlår, ca. 500 g
2 spsk rasp
20 g reven parmesan
½-1 tsk mild paprika evt. knust paprika
salt og peber
Rustik salat
200 g bønner
2-3 store tomater
1 rødløg
50 g rucola salat
1 tsk olie
Tilbehør
150 g brød
Sådan gør du
Vend kyllingelårene i rasp blandet med parmesan, paprika, salt og peber.
Læg dem på bagepapir på en bageplade og stil dem i en kold ovn. Tænd på 225 grader og steg ca. 30 minutter, til de er gennemstegte og møre.
Kog bønnerne og lad dem køle af. Skær tomater og løg i tynde både. Bland rucola med bønner, tomater og løg. Drys med salt og peber og dryp med olie.
Tips
- Andre udskæringer af kylling fx lårfilet og hele lår kan bruges i stedet for kyllingelår.
- Salaten kan tilsættes oliven.
- I stedet for friske bønner kan bruges frosne – eller en dåse store hvide bønner – butter beans fx sammen med sorte oliven.
- I stedet for bønner kan også bruges små buketter af broccoli eller bladselleri.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 26%
Kulhydrat 45%
Fedt 29%
2450 kJ - 585 kcal