Tilberedningstid
Ca. 2 timer
Det skal du bruge
4 personer
Dej
12 stk pandekager
125 g hvedemel
2 store æg
3 dl kærnemælk
1 knsp salt
2 tsk olie til bagning
Fyld
1 lille squash, 200 g
1 tsk olivenolie
1 bakke babyspinat ca. 100 g
Evt. lidt frisk estragon eller dild
Salt og peber
1 bæger ricotta, 250 g
20 g reven parmesanost
15 g ristede pinjekerner
Tomat-salsa
500 g udkernede, hakkede tomater
1 spsk olivenolie
2 spsk fintskåret purløg
250 g kogte, bønner, grønne
Sådan gør du
Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend dem til en tyktflydende dej. Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved køkkentemperatur.
Brug en lille pande med teflonbelægning ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte.
Riv courgetten groft, knug den fri for væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter. Bland spinatbladene ved og sauter videre ,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet. Hæld det hele i en skål og krydr med estragon eller dild samt salt og peber.
Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i. Fordel fyldet i pandekagerne, der rulles sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen inden
Rør tomaterne med olivenolie og smag til med salt, peber og purløg.
Server pandekagerne med tomatsalsa og bønner
Energifordeling
Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 23%
Kulhydrat 44%
Fedt 33%
1884 kJ – 450 kcal