Det skal du bruge
12 stk
Dej25 g gær
2 dl lunkent vand
2 spsk olie
½ tsk salt
Ca. 5 dl hvedemel
Fyld
1½ dl tomatpuré
½ løg
150 g kogt skinke
2½ dl reven ost
1 tsk oregano
Ca. 1½ time
Sådan gør du
Sådan skal du gøre:1. Læg bagepapir på en bageplade
2. Smuldr gæren i en stor skål.
3. Kom vandet i skålen og rør.
4. Hæld olie, salt og 2 dl mel i skålen. Rør.
5. Kom lidt efter lidt resten af melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
6. Ælt dejen færdig på bordet.
7. Rul dejen ud til en firkant på ca. 25 cm x 45 cm
Fyld
1. Kom tomatpuréen i en skål.
2. Pil løget og riv det. Kom det i tomatpuréen. Rør det godt sammen.
3. Hæld tomatblandingen på dejen og smør det ud.
4. Skær skinken i små terninger og kom dem i dejen.
5. Drys ost over skinken.
6. Drys oregano over osten.
7. Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i 12 stykker.
8. Sæt pizzasneglene på bagepladen. Læg en plasticpose over sneglene.
9. Lad pizzasneglene hæve i 15 minutter.
10. Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
11. Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter.
12. Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
Tips
- Kom pizzasneglene i madpakken sammen med agurkestænger og gulerodsstave.
- Pizzasnegle kan spises til aftensmad sammen med salat.
- Gem evt. nogle pizzasnegle i fryseren.
- Skinken kan udskiftes med bacon. Steg baconen sådan: Dup bacon tør med køkkenrulle. Skær den i små terninger. Læg bacon-terningerne på en pande, og steg dem til de er gyldne. Læg bacon-terningerne på køkkenrulle på en tallerken. Hæld de afsmeltede fedt væk.