Det skal du bruge
Ca. 120 pebernødder
250 g hvedemel½ tsk natron
¼ tsk stødt kanel
1½ tsk hvid stødt peber
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
¼ tsk stødte nelliker
100 g smør
175 g sukker
1 æg
2 spsk piskefløde
Ca. 40 minutter
Sådan gør du
- Bland mel, natron og krydderier. Hak fast, koldt smør i.
- Rør sukker og æg til hvidt skum. Rør fløden heri.
- Bland mel og æggesnaps, og ælt dejen godt sammen.
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Tril dejen til finger-tykke stænger.
- Skær dem i små stykker og tril dem til kugler.
- Sæt pebernødder på bagepapir på bageplade og bag 10 - 12 minutter.
Tips
- Dejen kan med fordel laves og opbevares på frost.