Det skal du bruge
1 og 2 personer
Pastasalat til 1 person
4 skiver parmaskinke,
Skagenskinke® eller
2-3 skiver sprødstegt bacon
Pastasalat til 2 personer
150 g broccoli i buketter
2 små gulerødder, ca. 100 g
80 g pasta
2-4 soltørrede/semidried tomater
½ citron
1 fed hvidløg
Ca. 40 minutter
Sådan gør du
PastasalatSkær broccolien i små buketter og gulerødderne i tynde stave.
Kog pastaen - de sidste 5 minutter af kogetiden koges broccoli og gulerodsstave med.
Afdryp pasta og grøntsager i en si.
Smag til med soltørrede tomater i strimler, 1-2 tsk groftrevet citronskal, finthakket hvidløg, salt og peber.
Læg parmaskinken på en varm pande og steg den sprød eller læg den på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225 grader, til den er sprød.
Tips
Skinke eller hamburgerryg kan serveres til salaten.