Tilberedningstid
Ca. 50 minutter
Det skal du bruge
4 personer
1 kylling, 1200 g
3 røde peberfrugter, 525 g
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
1 blomkål, 500 g
25 g reven parmesanost
1 bundt persille
Tilbehør
600 g kartofler
Sådan gør du
Sæt ovnen på 200 grader.
Skær kyllingen ud i 8 mindre stykker. 4 bryststykker, to vingestykker og to lår.
Læg i en ildfast form.
Skær peberfrugt i store stykker og læg ned imellem kyllingestykkerne.
Krydr med salt og peber og sæt i ovnen i 20 minutter.
Riv hvidløg og bland med bouillonen.
Hæld over kyllingen og steg videre i cirka 20 minutter til gennemstegt.
Kog kartoflerne.
Del blomkålen i buketter og kog i letsaltet vand i 4-6 minutter.
Skyl og hak persille.
Vend blomkål med revet ost og persille.
Energifordeling
Hvis kyllingen spises MED skind:
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 31 %
Kulhydrat 31 %
Fedt 38 %
2030 kJ – 485 kcal
Hvis kyllingen spises UDEN skind:
(slankeret)
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 38 %
Kulhydrat 37 %
Fedt 25 %
1720 kJ – 410 kcal