Tilberedningstid
Ca. 1 time
Det skal du bruge
4 personer
Kødruller
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g
salt og
peber
1 chili, rød eller grøn
1 fed hvidløg
20 g smør
1 løg
¼ tsk anis
2 spsk sojasauce
Løse ris
3 dl
ris
Salat
1 rød peberfrugt
½ agurk
6 ringe ananas
½ dl rosiner
Sådan gør du
Sådan skal du gøre:
- Skær hver schnitzel i to stykker på tværs. Læg eventuelt en frostpose over kødet og bank det ud med en kødhammer.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle. Drys det med salt og peber
- Skyl chilien og tag kernerne ud og hak den fint.
- Pil og pres hvidløget. Blad chili og hvidløg i en lille skål.
- Fordel blandingen på skinkeschnitzlerne. Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.
- Kom smør på en pande. Smelt det ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrun.
- Brun rullerne på alle sider.
- Pil og hak løget og kom det i panden.
- Drys anis over kødrullerne. Hæld sojasauce og 2 dl vand i panden. Læg låg på og steg i 8 minutter.
- Vend kødrullerne og steg i 8 minutter.
- Smag retten til med salt og peber.
Løse ris
- Kog risene efter anvisning på emballagen.
Salat
- Skyl og rens peberfrugten og skær den i terninger.
- Skyl agurken og skær den i terninger.
- Skær ananasringene i små stykker.
- Bland peberfrugt, agurk og ananas i en skål og drys rosiner over.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 55%
Fedt 16%
2265 kJ - 540 kcal