Oksekødboller med kartoffel

Oksekødboller med kartoffel

Af Puk Maia Holm-Søndergaard | Hele året | Madpakker, For nybegyndere | Hverdag, Weekend


Oksekødsboller med kartoffel

Tilberedningstid

Ca. 25 minutter

Det skal du bruge

15 stk

400 g oksekød, 4-7 % fedt
1 æg
1 finthakket løg
1 fed hvidløg, pillet og hakket/presset
130 g kogt kartoffel, skåret i mindre stykker
2 tsk salt
Lidt peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienser i en skål.
  3. Form 15 kødboller og læg dem på en beklædt bageplade.
  4. Steg kødbollerne i 15-20 minutter.

Tips

  • Tilføj friske krydderurter (f.eks. basilikum eller persille) for ekstra smag og grønnere ydre.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. stk
Protein 31%
Kulhydrat 17%
Fedt 53%
339 kJ - 81 kcal