Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
3 personer
1 afpudset svinemørbrad, ca. 500 g
1 bundt persille
1 lille bundt purløg
1 spsk frisk estragon eller 1 tsk tørret
salt og peber
15 g smør
2½ dl bouillon
30 g flødeost med krydderurter
evt. lys saucejævner
Grøntsager
600 g squash
2 bundter forårsløg
15 g smør
30 g flødeost med krydderurter
1 spsk frisk estragon eller 1 tsk tørret
Tilbehør
250 g pasta
Sådan gør du
Bland de friske, hakkede krydderurter og estragon med salt og peber. Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i ca. 3 cm tykke skiver, læg dem på snitfladen og pres dem lidt flade med hånden. Vend bøfferne i krydderurteblandingen og tryk dem så urterne bliver siddende. Brun hurtigt bøfferne på begge sider på en pande i smørret ved god varme. Læg dem på en tallerken. Kom bouillon og flødeost på panden og pisk saucen godt sammen. Læg bøfferne tilbage i saucen, og lad dem simre 6 minutter under låg. Jævn evt. med lidt saucejævner. Servér bøfferne i saucen.
Kog
pastaen.
Skær squash i korte stave og snit
forårsløgene i 2 cm skrå stykker med mest muligt grønt ved. Svits dem hurtigt i
smørret på en dyb pande. Kom flødeost og 1 dl vand ved og drys med hakket
estragon. Smag til med salt og peber. Vend det hurtigt sammen og
servér, mens grøntsagerne stadig er sprøde.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 30%
Kulhydrat 41%
Fedt 29%
3020 kJ - 720 kcal