Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
6 personer
6 æg
1 spsk grov sennep
3 spsk mayonnaise
1 lille bundt dild
½ citron
Salt og peber
24 pillede rejer, gerne frosne
1 bundt purløg
Tilbehør
Ristet rugbrød, 300 g
Sådan gør du
- Kog æggene 8-9 minutter til de er hårdkogte.
- Afkøl dem med koldt vand og pil dem.
- Halver æggene, tag blommerne ud og kom dem i en skål.
- Læg de halve kogte hvider på et fad.
- Rør sennep og mayonnaise i æggeblommerne.
- Skyl og hak dild til det svarer til 3 spsk.
- Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Kom cremen tilbage i hver æggehvide.
- Skyl og hak eller klip purløg.
- Top med rejer og pynt med klippet purløg.
- Krydr med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
- Rist rugbrød.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 20 %
Kulhydrat 39 %
Fedt 40 %
990 kJ – 240 kcal