Tilberedningstid
Ca. 1½ time
Det skal du bruge
45-50 stk.
Dej
2 dl hvedemel
1 æg
1 spsk olie
½ tsk salt
Fyld
100 g kogt eller stegt svinekød
1 løg
1-2 soltørrede tomater
evt. ½ chili
salt og peber
Sumac-olie
½-1 tsk sumac
½ dl olie
Sådan gør du
Dejen æltes sammen, pakkes i film og lægges i køleskab i mindst 30 minutter og højst 1 døgn. Kødet skæres i små tern og smages til med ristede løg i små tern, tomat og chili i tern, salt og peber.
Dejen udrulles så tyndt som muligt og skæres i tern på 5x5 cm. ½ tsk fyld kommes på hvert stykke, som lukkes ved at folde hjørnerne mod midten. De små pakker raviolier tørres i ovnen ved 150 grader i ca. 15 minutter. Gem dem i køleskab og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter lige før servering
Sumac og olie blandes.
Raviolierne serveres i en skål med sumac-olie omkring.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. stykke manti
Protein 13%
Kulhydrat 32%
Fedt 55%
110 kJ - 25 kcal