Mango-is med müsli

Lækker is-pind med mango og müsli lavet på yoghurt

Hele året | Desserter | Hverdag


Mango-is med müsli

Tilberedningstid

Ca. 1½ time

Det skal du bruge

9 stk. is-pinde

2 mangoer
250 ml græsk yoghurt, 2%
1 spsk honning (eller mere alt efter hvor sød, du gerne vil have den)
80 g müsli

 


Sådan gør du

  1. Skær mangoen i mindre stykker og blend sammen med honningen.
  2. Hæld den græske yoghurt op i en skål.
  3. Stil både mangopuré og yoghurt på køl i ca. 30-60 minutter.
  4. Når begge har lidt fast konsistens, hældes først müsli og en smule yoghurt op i formen. Fyld derefter skiftevis yoghurt og mangopuré op, og placér en ispind i midten af hver is.
  5. Kom isene i fryseren indtil de er helt faste.

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. stk.
Protein 13%
Kulhydrat 66%
Fedt 17%
Kostfibre 3%
Andet 1%
383 kJ – 92 kcal

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret