Tilberedningstid
Ca. 1½ time
Det skal du bruge
9 stk. is-pinde
2 mangoer
250 ml græsk yoghurt, 2%
1 spsk honning (eller mere alt efter hvor sød, du gerne vil have den)
80 g müsli
Sådan gør du
- Skær mangoen i mindre stykker og blend sammen med honningen.
- Hæld den græske yoghurt op i en skål.
- Stil både mangopuré og yoghurt på køl i ca. 30-60 minutter.
- Når begge har lidt fast konsistens, hældes først müsli og en smule yoghurt op i formen. Fyld derefter skiftevis yoghurt og mangopuré op, og placér en ispind i midten af hver is.
- Kom isene i fryseren indtil de er helt faste.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. stk.
Protein 13%
Kulhydrat 66%
Fedt 17%
Kostfibre 3%
Andet 1%
383 kJ – 92 kcal
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret