Mælkesnitter

Det er både nemt og hyggeligt at bage mælkesnitter - og så smager de skønt.

Hele året | Kager | Hverdag


Mælkesnitter

Tilberedningstid

Ca. 25 minutter

Det skal du bruge

Ca. 18 stk.

Kage
150 gram smør
150 gram sukker
3 æg
2 spsk ren kakao
150 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
5-7 spsk mælk, 0,5%

Creme
400 gram flødeost 70+
3 spsk citronsaft
2 spsk vaniljesukker
1 spsk flormelis
1 spsk honning
2½ dl fløde, 18%

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt - tilsæt 1 æg ad gangen.
  2. Rør alle tørre ingredienser i - tilsæt mælk gradvist.
  3. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir. Fordel i et jævnt lag. Bages ved 225 grader i almindelig ovn i ca. 8-10 minutter.
  4. Pisk flødeosten luftig sammen med citron, vaniljesukker, flormelis og sirup/honning.
  5. Pisk fløden til flødeskum og vend den i flødeostblandingen.
  6. Læg blandingen på halvdelen af kagen og læg den anden halvdel ovenpå.
  7. Skær ud i snitter.

 


Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. stk.
Protein 7%
Kulhydrat 29%
Fedt 63%
Kostfibre 1%
1095 kJ – 262 kcal