Tilberedningstid
Ca. 25 minutter
Det skal du bruge
Ca. 18 stk.
Kage
150 gram smør
150 gram sukker
3 æg
2 spsk ren kakao
150 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
5-7 spsk mælk, 0,5%
Creme
400 gram flødeost 70+
3 spsk citronsaft
2 spsk vaniljesukker
1 spsk flormelis
1 spsk honning
2½ dl fløde, 18%
Sådan gør du
- Rør smør og sukker blødt - tilsæt 1 æg ad gangen.
- Rør alle tørre ingredienser i - tilsæt mælk gradvist.
- Fordel dejen i en bradepande med bagepapir. Fordel i et jævnt lag. Bages ved 225 grader i almindelig ovn i ca. 8-10 minutter.
- Pisk flødeosten luftig sammen med citron, vaniljesukker, flormelis og sirup/honning.
- Pisk fløden til flødeskum og vend den i flødeostblandingen.
- Læg blandingen på halvdelen af kagen og læg den anden halvdel ovenpå.
- Skær ud i snitter.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. stk.
Protein 7%
Kulhydrat 29%
Fedt 63%
Kostfibre 1%
1095 kJ – 262 kcal