Madpakke med leverpostej, kryddersild, æg og grønt

Blandet sundt og lækkert til madpakken.

Af Vibeke Lehn | Hele året | Frokost, Madpakker | Hverdag, Sund hverdagsmad, Slankeretter


Madpakke med leverpostej, kryddersild, æg og grønt

Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

-

2 skiver rugbrød
20 g mager leverpostej
1 kogt kartoffel, 50 g
25 g kryddersild
3 cherrytomater, 50 g
1 kogt æg
salat
agurk
radiser
løg 
purløg

Sådan gør du

Smør madpakken - uden fedtstof på brødet. Tag silden med i en lille beholder.

Tips

  • Halv mængde almindelig leverpostej kan bruges i stedet for den magre.

Energifordeling

Nu hedder udskæringen lever fra gris. Før hed det svinelever.

 

Næringsindhold pr. person  (ca. 390 g af retten): 

Energi: 1738 kJ (415 kcal)

Protein: 18 g

Kulhydrat: 57 g

Kostfibre: 10 g

Fedt: 11 g

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 446 kJ (107 kcal)

Protein: 5 g

Kulhydrat: 15 g

Kostfibre: 3 g

Fedt: 3 g