Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
-
2 skiver rugbrød
20 g mager leverpostej
1 kogt kartoffel, 50 g
25 g kryddersild
3 cherrytomater, 50 g
1 kogt æg
salat
agurk
radiser
løg
purløg
Sådan gør du
Smør madpakken - uden fedtstof på brødet. Tag silden med i en lille beholder.
Tips
- Halv mængde almindelig leverpostej kan bruges i stedet for den magre.
Energifordeling
Nu hedder udskæringen lever fra gris. Før hed det svinelever.
Næringsindhold pr. person (ca. 390 g af retten):
Energi: 1738 kJ (415 kcal)
Protein: 18 g
Kulhydrat: 57 g
Kostfibre: 10 g
Fedt: 11 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 446 kJ (107 kcal)
Protein: 5 g
Kulhydrat: 15 g
Kostfibre: 3 g
Fedt: 3 g