Tilberedningstid
Ca. 50 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Pastasalat
260 g pasta
220 g broccoli
110 g grønne bønner
1 squash
2 stilke forårsløg
Dressing
100 g friskost naturel (6%)
200 g fromage frais (0,3%)
1 dl hakket frisk basilikum
Salt og peber
500 g medisterpølse
1½ spsk olivenolie
200 g grovflute
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand.
- Blancher broccoli og grønne bønner og lad dem dryppe af.
- Skyld squash og forårsløg og hak dem fint.
- Kom pasta, broccoli, squash og forårsløg i en skål.
- Bland ingredienserne til dressingen i en mindre skål og vend den derefter i skålen med pasta og grøntsager. Smag til med salt og peber.
- Lad pastasalaten stå tildækket i køleskabet ½ times tid inden servering.
- Tilføj olien en pande og lad den blive godt varm. Brun kødet i 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre i ca. 15 minutter. Vend medisterpølsen ca. hvert andet minut undervejs.
- For at sikre en gennemstegt medisterpølse, stik da medisterpølsen med en kødnål. Er kødsaften, der løber ud klar, er den gennemstegt.
- Server medisterpølsen med den grønne pastasalat og groft flute.
Tips
Energifordeling
Nu hedder det medisterpølse lavet af hakket grisekød. Før hed udskæringen medisterpølse lavet af hakket svinekød.
Næringsindhold pr. person (ca. 640 g af retten):
Energi: 3182 kJ (758 kcal)
protein: 38 g
kulhydrat: 76 g
kostfibre: 12 g
fedt: 31 g
Energiindhold pr. 100 g:
Energi: 497 kJ (118 kcal)
protein: 6 g
kulhydrat: 12 g
kostfibre: 2 g
fedt: 5 g