Det skal du bruge
4 personer
Pastasalat
260 g pasta
220 g broccoli
110 g grønne bønner
1 squash
2 stilke forårsløg
Dressing
100 g friskost naturel (6%)
200 g fromage frais (0,3%)
1 dl hakket frisk basilikum
Salt og peber
500 g medisterpølse
1½ spsk olivenolie
200 g grovflute
Ca. 50 minutter
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand.
- Blancher broccoli og grønne bønner og lad dem dryppe af.
- Skyld squash og forårsløg og hak dem fint.
- Kom pasta, broccoli, squash og forårsløg i en skål.
- Bland ingredienserne til dressingen i en mindre skål og vend den derefter i skålen med pasta og grøntsager. Smag til med salt og peber.
- Lad pastasalaten stå tildækket i køleskabet ½ times tid inden servering.
- Tilføj olien en pande og lad den blive godt varm. Brun kødet i 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre i ca. 15 minutter. Vend medisterpølsen ca. hvert andet minut undervejs.
- For at sikre en gennemstegt medisterpølse, stik da medisterpølsen med en kødnål. Er kødsaften, der løber ud klar, er den gennemstegt.
- Server medisterpølsen med den grønne pastasalat og groft flute.