Manti

Manti

Af Jan Hurtigkarl og Bo Bech

Det skal du bruge

45-50 stk.

Dej
2 dl hvedemel
1 æg
1 spsk olie
½ tsk salt

Fyld
100 g kogt eller stegt svinekød
1 løg
1-2 soltørrede tomater
evt. ½ chili
salt og peber

Sumac-olie
½-1 tsk sumac 
½ dl olie

Ca. 1½ time


Sådan gør du

Dejen æltes sammen, pakkes i film og lægges i køleskab i mindst 30 minutter og højst 1 døgn. Kødet skæres i små tern og smages til med ristede løg i små tern, tomat og chili i tern, salt og peber.
Dejen udrulles så tyndt som muligt og skæres i tern på 5x5 cm. ½ tsk fyld kommes på hvert stykke, som lukkes ved at folde hjørnerne mod midten. De små pakker raviolier tørres i ovnen ved 150 grader i ca. 15 minutter. Gem dem i køleskab og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter lige før servering
Sumac og olie blandes.

Raviolierne serveres i en skål med sumac-olie omkring.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. stykke manti
Protein 13%
Kulhydrat 32%
Fedt 55%
110 kJ - 25 kcal

 

Gæster