Lynstegt kylling med rucola

Lynstegt kylling med rucola

Af Vibeke Lehn

Det skal du bruge

2 personer

Kyllingeinderfilet, 250-300 g afhængig af pakkestørrelse
salt og peber
2 tsk olie
2 spsk pinjekerner, ca. 20 g
2 fed hvidløg
4 spsk balsamico eller anden frugt- eller vineddike
50-100 g rucola salat
4-6 soltørrede tomater
Tilbehør

150 g pasta fx spaghetti – gerne fuldkornspasta
25 g parmesan – revet eller i flager


Ca. 20 minutter


Sådan gør du

Kog pastaen.

Rist pinjekerner på en tør pande. Gem dem til pynt.

Dup inderfiletterne tørre med køkkenrulle. Del dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider, 1-2 minutter i alt. Skru ned til middel varme og steg filetterne ca. 6 minutter til de er gennemstegte. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste par minutter af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber. Vend pastaen og rucola i ved servering. Pynt med parmesan.

Tips

  • Kyllingebrystfilet i strimler kan bruges i stedet for inderfilet.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 43%
Fedt 28%
2450 kJ - 585 kcal

Sund hverdagsmad