Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 personer
500 g broccoli
2 spsk olie
1 rød chili
200 g bønnespirer
2 spsk sojasauce
2 spsk vand
Evt. 2 spsk sesamfrø
Sådan gør du
Fjern grove blade og det nederste af broccolistokken. Skær broccolien i lange slanke buketter med stilk. Varm olien op med den fintsnittede chili i en wok, stor pande eller bredbundet stegegryde. Tilsæt broccoli og bønnespirer og svits dem i 2-3 minutter. Hæld soja og vand ved og lad det koge væk ved høj varme under omrøring – ca. 3 minutter, til broccolien er netop mør. Rist sesamfrøene på en tør pande og drys dem over broccolien.
Tips
- Server retten sammen med ris til fx lynstegt skinkekød eller kyllingefilet i strimler.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 25%
Kulhydrat 26%
Fedt 49%
800 kJ – 190 kcal