Lun frokostsalat med Skinke Bites

Lun frokostsalat med Skinke Bites

Af Pernille Bækgaard | Hele året | Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Lun frokostsalat med Skinke Bites

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

2 personer

250 g Skinke Bites af skinkeklump, ½ cm tykke
salt og peber
½-1 spsk olie
1 spsk honning
2 spsk sojasauce
2 fed hvidløg
200 g grønne bønner
salat
frisk koriander eller basilikum


Tilbehør

150 g brød

Sådan gør du

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på. Lad kødet blive brunt på den ene side, ca. 1 minut. Vend og steg det yderligere 1 minut, i alt 2 minutter. Tilsæt honning, sojasauce og finthakket hvidløg. Varm igennem ca. 1 minut.

Damp bønnerne møre i letsaltet vand. Vend de lune bønner, kød og sauce i salat med plukket koriander.

Tips

  • Wokstrimler af inderlår, skinkestrimler eller sauté-skiver af svinefilet kan bruges i stedet for Skinke Bites.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 45%
Fedt 26%
2100 kJ - 500 kcal