Løgpizza med tun

Løgpizza med tun

Af voresmad.dk | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Løgpizza med tun

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g pizza-bund
1 kg løg
2 spsk olivenolie
1 ds flåede tomater
1 spsk frisk eller 1 tsk tørret rosmarin
2 ds tun i vand
25 g sorte udstenede oliven i saltlage
100 g pizzaost
Salt og peber

Tilbehør

Grøn salat

Sådan gør du

Snit løgene i tynde strimler og svits dem i olien i en gryde.

Skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad løgene simre i ca. 20 minutter til de har en kompotagtig konsistens.

Tilsæt tomater og rosmarin og smag til med salt og peber.

Fordel løgblanding og herefter tun, oliven og revet ost på pizzabunden.

Bag den ved ca. 225 grader i 20-25 minutter til kanterne er gyldne og sprøde og osten smeltet.

Energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 22 %
Kulhydrat 56 %
Fedt 22 %
2800 kJ – 670 kcal