Tilberedningstid
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 kyllingebryster uden skind, 600 g
salt og peber
1 tsk smør eller olie
2 gulerødder, 200 g
150 g rødkål
1 lille rødløg eller 4 forårsløg
1 avocado, 120 g kød
4 store skiver rugbrød, 240 g
Pynt:
Ærteskud eller anden krydderurt
Sådan gør du
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm fedtstof på en pande ved god varme og steg kyllingebrysterne 10-12 minutter. Vend dem jævnligt undervejs.
Skræl gulerødder og skær dem i strimler eller riv dem groft.
Skær kålen i strimler.
Skær løg/forårsløg i tynde både/skiver.
Flæk avocadoen og tag frugtkødet op.
Mos det groft og fordel på de fire stykker brød.
Kom grøntsager herpå.
Skær kyllingen i skiver og fordel over de fire sandwich.
Drys med urter og server.
Tips
- Rester af stegt eller kogt kyllingekød kan også bruges.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 34 %
Kulhydrat 33 %
Fedt 33 %
1760 kJ – 420 kcal