Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
1 person
100 g kogte ris (evt. risblanding)
100 g kogt eller stegt kylling (evt. rest fra dagen før)
50 g agurk (i små tern)
3 halverede cherrytomater
1 gulerod (i små tern)
5 evt. hakkede mandler (nødder eller cashewnødder kan også anvendes)
1 spsk hakket persille
3-4 spsk cremefraiche 18 % (eller yoghurt 10%)
½ fed meget finthakket hvidløg
½ forårsløg (i fine strimler)
salt
peber
evt. lidt chili (eller karry)
Sådan gør du
Bland ris, kyllingekød i strimler, grøntsager og nødder.
Rør cremefraiche med persille, forårsløg, hvidløg og krydderier, og smag til med salt og peber. Vend dressingen rundt i salaten, og kom i plastbøtte.
Stil koldt, til den skal medbringes.
Husk gaffel til at spise med.
Tips
- Det er godt med lidt nødder (alle slags) i madpakken. Nødder bidrager med vigtige fedtsyrer og E-vitamin, der fungerer som antioxidanter. E-vitamin er ofte noget, vi ikke får tilstrækkeligt af i vores kost.